Turistička organizacija grada Leskovca je po prvi put učestvovala na 35. Međunarodnom sajmu turizma “Holiday & Spa Expo 2018” koji je od 14. do 16. februara 2018. godine, kao i prethodnih godina održan u Inter ekspo centru u Sofiji i uspešno je svim posetiocima prezentovala kompletnu turističku ponudu našeg grada.
Mogućnost da predstavi turističke potecijale svojih opština i regija na tržištu Bugarske, na štandu Turističke organizacije Srbije, iskoristilo je još 15 izlagača, Turističkih organizacija iz svih krajeva naše Republike. Turistička organizacija Srbije je bila inostrani partner ovog sajma.
Predstavljanje grada Leskovca bilo je od izuzetne važnosti s obzirom da je sajam turizma u Sofiji najveći turistički forum Bugarske i da se poslednjih godina beleži značajan porast broja turista ove Republike koji se odlučuju da posete Leskovac.
Za sve posetioce Sajma su na zajedničkom štandu TOS-a bili priređeni raznovsni kulturni sadržaji destinacija, folklorni programi, a Turistička organizacija grada Leskovca je u petak 16. februara organizovala promociju “Roštiljijade”, najveće privredno-turističke manifestacije u ovom delu Evrope “. Posetioci sajma i štanda nacionalne turističke organizacije imali su priliku da degustiraju specijalitete sa popularne leskovačke skare, u realizaciji roštilj majstora i osoblja kompleksa “Apostolović” iz Leskovca, a lepu atmosferu na štandu uveličao je izuzetno zapažen nastup bleh orkestra “Elvisa Bajramovića”.